Πόρτες Ασφαλείας Κορυφαίες σε Ασφάλεια, Ποιότητα, Λειτουργικότητα και Αισθητική

Η προστασία τόσο της οικίας σας όσο και της επαγγελματικής σας στέγης με πόρτες ασφαλείας, είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Η επιλογή της κατάλληλης πόρτας είναι το βασικότερο βήμα για την ασφάλεια.

Αισθητική και Ασφάλεια

Βασικός στόχος στην επιλογή πόρτας ασφαλείας είναι  η ικανοποίηση ακόμη και του πιο δύσκολου και απαιτητικού ανθρώπου, με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας. Ως κυριότερος στόχος της εταιρείας μας είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας. Η αισθητική ενός σπιτιού ή μιας επιχείρισης είναι το Άλφα και το Ωμέγα στην εποχή μας, είτε αφορά την απεικόνιση του προσωπικού μας στυλ, είτε την εικόνα της επιχείρησής μας. Ο χώρος της εισόδου εντός και εκτός της κύριας πόρτας είναι το ίδιο σημαντικός με όλον τον υπόλοιπο χώρο.

πορτα-ασφαλείας

Οι πόρτες ασφαλείας χωρίζονται σε κατηγορίες έχοντας ως βάση το υλικό από το οποίο δημιουργούνται. Αυτό καθορίζει τόσο το επίπεδο ασφάλειας όσο και το κόστος της, σε συνδυασμό πάντα με την κλειδαριά ασφαλείας που θα επιλέξετε.

Με την λέξη «υλικό» εννοούμε το εσωτερικό της πόρτας και όχι το υλικό επένδυσης-εξωτερικό της πόρτας. Το υλικό χωρίζεται στους εξής τύπους:

Πόρτες από σκληρό ξύλο

Οι πόρτες από σκληρό ξύλο συνήθως συναντώνται σε σπίτια και κτίρια ως σημεία κύριας εισόδου. Οι πόρτες σκληρού ξύλου είναι  συμπαγείς στο εσωτερικό τους και είναι βαριές ώστε να μην παραβιάζονται εύκολα. Εκτός από τα πλεονεκτήματα στην ασφάλεια, οι πόρτες από σκληρό ξύλο είναι και μια πολλή καλή επιλογή από αισθητικής πλευράς καθώς συνδυάζεται εύκολα με πολλά διακοσμητικά στυλ και σίγουρα είναι πιο οικονομικές σε σύγκριση με άλλες.

Ατσάλινες πόρτες

Οι ατσάλινες πόρτες συνήθως  χρησιμοποιούνται για οικιακή χρήση. Είναι πολύ ανθεκτικές (σε σχέση με τις ξύλινες) σε εξωτερικές επιθέσεις όπως χτυπήματα και κλωτσιές, αν και είναι πιθανόν να παρουσιάσουν βαθουλώματα πιο εύκολα από ότι οι πόρτες ασφαλείας με σκληρό ξύλο. Οι ατσάλινες, αν και χάνουν αισθητικά, έχουν το δικό τους στυλ και κερδίζουν περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των νέων.

Σφυρήλατο σίδερο

Οι πόρτες από σφυρήλατο σίδερο ξεχωρίζουν τόσο για την ανθεκτικότητα τους, όσο και για την παραδοσιακή τους αρχιτεκτονική, αποπνέοντας έναν αέρα vintage στην είσοδο του χώρου σας. Το σφυρήλατο σίδερο είναι διαθέσιμο σε μια πληθώρα σχεδίων, αν και λόγω του στυλ του ταιριάζει περισσότερο σε εξοχικές κατοικίες παρά σε εμπορικά κτίρια.

πορτα-ασφαλείας

Κατηγορίες Πόρτας Ασφαλείας

Τα σχέδια της εταιρείας μας Alfino door διακρίνονται σε χειροποίητα ημι-μασίφ, παντογράφου, αλουμινίου, Inox και Deluxe.

Η πρώτη εντύπωση

Ο άνθρωπος που σας ακολουθεί στο κατώφλι του σπιτιού ή της επιχείρησής σας αρχίζει να διαμορφώνει την άποψή του προτού ακόμα δρασκελίσει την πόρτα. Οπότε, μην αμελείτε την είσοδο σας – λέγοντας είσοδο εννοούμε και τον χώρο πριν από την κύρια είσοδο, είτε βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο είτε είναι ιδιωτικός. Δείτε τον σαν ένα κομμάτι που αντικατοπτρίζει, ή και προσθέτει στο σύνολο της εικόνας σας, το οποίο δεν μπορεί να δείχνει και να είναι παράταιρο.

Η λογική του “να μην υπερβάλουμε και τραβάμε προσοχή”, έχει ξεπεραστεί πλέον. Η ασφάλεια και η αισθητική των χώρων όπου περνάμε τις περισσότερες ώρες της ζωής μας πρέπει να μας γεμίζουν από κάθε άποψη.

 

πορτα-ασφαλείας

Ασφάλεια και Ποιότητα

Οι επιλογές που προσφέρουν οι εταιρείες είναι σχεδόν πανομοιότυπες. Υπάρχουν, όμως, κάποια χαρακτηριστικά που καθιστούν την κάθε πόρτα ξεχωριστεί, διαχωρίζοντάς την από τις υπόλοιπες. Τα πιο βασικά χαρακτηριστικά μιας πόρτας ασφαλείας της εταιρείας μας είναι ο συνδυασμός των παρακάτω χαρακτηριστικών.

 • Σύστημα προστασίας του κυλίνδρου Defender κατασκευασμένο από επισκληρυμένο ατσάλι (ατσαλομαγγάνιο).
 • Περιστρεφόμενη πρόσοψη Defender για αντί-διατρητική προστασία κυλίνδρου.
 • Επιπλέον πλάκα ατσαλομαγγανίου στο εσωτερικό της κλειδαριάς.
 • Διπλό δίχτυ προστασίας αφαλού σε σχήμα Π, όπου πέρα από το defender ο αφαλός προστατεύεται και από την ίδια την κλειδαριά.
 • Κλείδωμα και της γλώσσας όταν κλειδώνουμε την πόρτα και όχι μόνο των πίρων – εκτροπέων.
 • Γρανάζι για καλύτερη και πιο αθόρυβη λειτουργία.
 • Διπλό σύστημα μπλοκαρίσματος Locking System για όλες τις κλειδαριές ασφαλείας σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης τους (καταπέλτης), το οποίο μπλοκάρει τους εκτροπείς – πίρους και η πόρτα δεν ξεκλειδώνει. Μπλοκάρισμα και αφαλού σε περίπτωση επέμβασης από διαρρήκτη.
 • Κάθε κλειδαριά ασφαλείας συνοδεύεται από αφαλό – κύλινδρο με πέντε ή τέσσερα κλειδιά υψίστης ασφαλείας σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση όμως, από τη στιγμή που οι νέες κλειδαριές λειτουργούν με αφαλό έχετε τη δυνατότητα οποιασδήποτε επιλογής σε μάρκα, ποιότητα και τιμή.
 • Κύλινδροι με 8, 12 και 15 κωδικούς – μπίλιες. Κλειδιά ελεγχόμενης παραγωγής / μη αντιγράψιμα.
 • Σύστημα κατά του σπασίματος Snap Resistant (κάποιες εταιρείες κατασκευής το ονομάζουν διαφορετικά) σε ορισμένες επιλογές κυλίνδρων. Είναι επισκληρυμένο ατσάλι στο κάτω μέρος του αφαλού και καθόλο το μήκος του σε σχήμα U, όπου προσφέρει τεράστια αντίσταση και προστασία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σπάσει.
 • Ειδική προστασία κυλίνδρων κατά του χτυπήματος anti-bumping και κατά του τρυπήματος anti-drilling. Στην ουσία είναι ατσάλινες μπάρες που βρίσκονται με κάθετη κατανομή στο εσωτερικό μέρος του αφαλού.
 • Σύστημα προστασίας anti picking που δρα κατά της εύρεσης του κωδικού του κλειδιού.
 • Σύστημα break secure για ορισμένους κυλίνδρους όπου σπάνε σε προεπιλεγμένα σημεία σε προσπάθεια παραβίασης. Το σύστημα του σπασίματος βρίσκεται και στις δύο πλευρές του και ο κύλινδρος συνεχίζει να λειτουργεί για τον κάτοχο του και μετά το σπάσιμο, εκτός και αν έχει καταστραφεί περαιτέρω.
 • Η Alfino Door αναλαμβάνει να αντικαταστήσει τις παλιές κλειδαριές χρηματοκιβωτίου με μακρύ κλειδί, σε όλες τις πόρτες ασφαλείας που είναι ήδη τοποθετημένες.
 • Πιο συγκεκριμένα αντικαθιστούμε τις παλιές κλειδαριές ασφαλείας Atra της Dierre, τις κλειδαριές ασφαλείας σε πόρτες που έχουν τοποθετηθεί από την εταιρεία Protectaτις κλειδαριές ασφαλείας CisaMottura, Potent, Securemme, Tesio, με κλειδαριές ασφαλείας νέας τεχνολογίας, πιστοποιημένες και με εγγυημένη εργασία από εξειδικευμένο συνεργείο.
 • Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί κλειδαριές, αφαλούς και αξεσουάρ τα οποία είναι εισαγωγής, αυθεντικά, απευθείας από τους κατασκευαστές ή τις αντιπροσωπείες και δεν εμπορεύεται προϊόντα ιμιτασιόν ή επισκευασμένα.
 • Επίσης το μοντέλο της κλειδαριάς με το οποίο αντικαθιστούμε την παλαιά (Securemme, Cisa, Dierre, κ.α.) είναι αυτό που προτείνει ο κατασκευαστής και το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην πόρτα, χωρίς να απαιτούνται μετατροπές και τροποποιήσεις, οι οποίες ουσιαστικά καταστρέφουν λειτουργικά την πόρτα σας.
 • Μετά την τοποθέτηση της νέας απαραβίαστης κλειδαριάς, σας παραδίδουμε και την εγγύηση καλής λειτουργίας της.
 • Τοποθετούμε κλειδαριές ασφαλείας  στην Αθήνα (όλο το νομό Αττικής).
 • Αποστολή κλειδαριών σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα και την τεχνογνωσία να κατασκευάσουν οποιαδήποτε ειδική πόρτα ασφαλείας ζητηθεί, με ποιότητα στη κατασκευή, αισθητική και λειτουργικότητα, προσφέροντας τη μεγίστη ασφάλεια.

Οι πόρτες ασφαλείας που παρέχουμε, πληρούν τις διεθνή προδιαγραφές και διαθέτουν πιστοποιήσεις ISO σε σχεδιασμό, παραγωγή και εγκατάσταση θυρών.

πορτα-ασφαλείας

Η εταιρεία μας

Στην Alfino Door θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε πόρτες ασφαλείας, συνδυάζοντας εξαιρετική ποιότητα σε χαμηλό κόστος.

Οι άριστες τιμές που διαθέτουμε, καθώς και οι ευκολίες στον τρόπο πληρωμής, (άτοκες δόσεις με την χρήση πιστωτικής κάρτας), έχουν ως μοναδικό σκοπό να προμηθεύσουν πόρτες ασφαλείας σε οικονομικές τιμές, σε ανθρώπους που δυσκολεύονται οικονομικά, αλλά πρέπει να ασφαλίσουν το σπίτι τους ή την επιχείρησή τους με μία αξιόπιστη πόρτα ασφαλείας.

Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, ή επισκεφθείτε το κεντρικό μας κατάστημα για πόρτες ασφαλείας στην Αθήνα, περιηγηθείτε στη μεγάλη γκάμα μοντέλων, ελέγξτε τα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που διαθέτουμε, και σας εγγυόμαστε ότι θα σας κερδίσουμε με τη συνέπεια και αξιοπιστία μας, αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση μας. Η συνεχώς αυξανόμενη πελατεία μας είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της άριστης δουλειάς μας.

Πόρτες Ασφαλείας – Κλειδαριές Ασφαλείας
ALFINO DOOR
ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Ψαρών 22Α
Αθήνα
(+30) 210.52.26.423

 

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας: