Ποια Επώνυμα Γυναικεία Ρούχα Προτιμώ!

Ποια Επώνυμα Γυναικεία Ρούχα Προτιμώ!

Από πολλή μικρή ηλικία, οι περισσότερες γυναίκες, λες και έχουν ένα μικρό τσιπάκι στο εγκέφαλό τους, ζούνε και αναπνέουν με το μυαλό τους στα ψώνια! Δε λένε ότι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ένας άντρας σε μια γυναίκα είναι η πιστωτική του κάρτα; Είμαι σίγουρη ότι αυτό ισχύει για τις περισσότερες από εμάς.
Οπότε, να σας ξανά συστηθώ… Με λένε Κυριακή Κανονίδου, και δηλώνω φανατικά Galliano fashion addict!

galliano

Ρούχα Galliano

Τα ρούχα Galliano είναι παγκοσμίως γνωστά fashion brands για τα υπερβολικά σχέδιά του και την διαολεμένη επιθυμία του να σοκάρει το κοινό. Ο John Galliano, όμως, πάντα σκέφτεται να κάνει κάτι διαφορετικό. Το 2011, στην καλοκαιρινή κολεξιόν υψηλής ραπτικής που σχεδίασε για τον οίκο Christian Dior θέλησε απλώς να αναδείξει την κομψότητα του οίκου.

Χωρίς να τον απασχολήσει καν το κοστολόγιο, ο Galliano εμπνεύστηκε από τον εικονογράφο μόδας του αιώνα μας, Ρενέ Γκριό, ο οποίος ζωντάνευε τις ιδέες του ίδιου του Christian Dior και βοήθησε σημαντικά στην αναγέννηση του οίκου μετά τον Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το όραμα του Galliano όσον αφορά τη μάρκα Dior ήταν να αντιπροσωπεύει τη θηλυκότητα, και το ανέδειξε μέσα από τις πασαρέλες του. Τα μεσάτα ρούχα του μεταμόρφωσαν τα μοντέλα σε κύκνους, αναδεικνύοντας, ίσως, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ψηλόλιγνες σιλουέτες τους, ενώ τα κατακόκκινα χείλη σε συνδυασμό με τα τονισμένα φρύδια τους, τούς χάριζαν αέρα ντίβας.

galliano

Γιατί προτιμώ τα γυναικεία ρούχα Galliano 

Βλέποντας ένα κόκκινο παλτό από τούλι και ασορτί κόκκινα, «χάρτινα» φρύδια, είναι ξεκάθαρη ετικέτα γυναικείων ρούχων Galliano. Ο σχεδιαστής επιλέγει να παίζει με τις αποχρώσεις του φωτός και της σκιάς κυρίως στις φούστες, οι οποίες απαρτίζονταν από τουλάχιστον επτά φύλλα τούλι, σε συνδυασμούς χρωμάτων όπως γαλάζιο – μπεζ, κόκκινο-μωβ – μαύρο και σομόν – κίτρινο.

galliano 5

Όσο όγκο είχαν οι φούστες, τόσο στενά ήταν τα τζάκετ και τα τοπ, προκειμένου να αναδεικνύουν το λεπτό και μακρύ γυναικείο κορμό. Στα υφάσματα συνδύαζε περίτεχνα κεντήματα με φτερά στρουθοκαμήλου, δίνοντας τα μια άλλη διάσταση.

galliano

Τα γυναικεία σύνολα Galliano δεν μπορούν να θεωρηθούν ολοκληρωμένα χωρίς καπέλο, κατά την άποψή του. Ο ίδιος λατρεύει τα καπέλα, τα οποία θεωρεί ότι δεν θα έπρεπε να λείπουν από κανένα ντύσιμο.

Δείτε περισσότερα άρθρα εδώ.