Η Ναταλία Γερμανού Μίλησε για Οργασμούς και Ερωτικά Βοηθήματα

«Έχω ντυθεί κάτι για να εξάψω τη φαντασία του συντρόφου μου… Δεν έχω προσποιηθεί ποτέ οργασμό, δεν χρειάστηκε. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ερωτικά βοηθήματα» τόνισε η Ναταλία Γερμανού.


Και δεν έμεινε εκεί μας αποκάλυψε και την ώρα που έδινε τη συνέντευξη τι εσώρουχο φορούσε… μαύρο! Και δεν δίστασε να πει ότι έχει μετανιώσει για χωρισμό της, θέλησε να τα ξαναβρούν αλλά δεν εκείνος ήταν ανένδοτος! Όσο για το αν την έχουν απατήσει σύντροφοί της αποκάλυψε ότι έχει συμβεί και μάλιστα δυο φορές…

Βέβαια δεν ξέρουμε άμα την έχουν απατήσει μόνο δύο φορές ή σε δύο σχέσεις άπειρες φορές, το θέμα είναι ότι το σεξ χρειάζεται και φαντασία και πολλές φορές το σεξ με τον ίδιο σύντροφο καταντάει βαρετό.

5 Συμβουλές της Ναταλίας Γερμανού για το σεξ

Επίσης η ίδια η Ναταλία Γερμανού μας έδωσε 5 χρυσές συμβουλές για το σεξ που από ότι έχετε καταλάβει και εσείς αλλά και εμείς εδώ στο Άπλυτα, που θέλουμε να τα βγάζουμε όλα στη φόρα η ίδια είναι πολύ παραδοσιακή στο σεξ αφού δεν χρησιμοποιεί καν δονητές.

1. Αφιερώστε χρόνο στον σύντροφο σας

Κάντε πράγματα μαζί, φροντίστε να περάσετε λίγο χρόνο για να μάθετε ο ένας τον άλλον.

2. Σταματήστε τη γκρίνια

Η γκρίνια γενικά είναι αντιερωτική και αντισεξουαλική και φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα.

3. Αποδράστε από την καθημερινότητα

Επειδή τυγχαίνει η ίδια η Ναταλία Γερμανού να πέφτει θύμα των παπαράτσι και τα φώτα της δημοσιότητας να μην την αφήνουν να χαλαρώσει, θεωρεί ότι όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να έχουν ένα ησυχαστήριο και ένα μέρος όπου θα μπορούν να πάνε με τον σύντροφο τους για να περνάνε ευχάριστα.

4. Κρατήστε της ιδιωτική σας ζωή κρυφή

Τα εν οίκω μην εν δήμω, προστατέψτε την ιδιωτική σας ζωή.

5. Χαλαρώστε και απολαύστε τη στιγμή

Seize the day που λένε και οι Αμερικάνοι, χαλαρώστε λοιπόν και μην αγχώνεστε.

Και μια συμβουλή από εμάς τα άπλυτα που πάντα δίνουμε πιπεράτες συμβουλές για το σεξ και τις σχέσεις. Τονώστε την ερωτική σας ζωή με μία athens escort. Αυτά είναι!
Ακούστε με και δεν θα χάσετε!

Δείτε περισσότερα για την ερωτική ζωή και τις σχέσεις.