Εύρεση του Σημείου G

Εύρεση του Σημείου G

Η εύρεση του σημείου G θα μπορούσε να συγκριθεί με ένα είδος εύρεσης του Άγιου Δισκοπότηρου για τη σεξουαλική ευχαρίστηση των γυναικών, ενώ οι άντρες που το αναζητούν είναι λαθραίοι ιππότες που προσπαθούν να δώσουν την υψηλότερη δυνατή σεξουαλική ικανοποίηση για τις κυρίες τους.

Ένας καλός δάσκαλος κυρίως για τους άνδρες, θα μπορούσε να είναι μια επαγγελματίας συνοδός (Athens call girls ή Athens call girl.) Πολλά ζευγάρια έχουν περάσει ώρες προσπαθώντας να βρουν το μαγικό τρόπο ευχαρίστησης, κυρίως επειδή υπάρχει κάτι που είναι εγγενώς γοητευτικό για τον έλεγχο ενός τρόπου αύξησης της απόλαυσης πέρα ​​από τον κανονικό οργασμό.

Όλες γνωρίζουμε ότι μόλις βρεθεί το καυτό σημείο, οι πύλες της ευχαρίστησης είναι ευρύχωρες. Κάθε άτομο που προσπάθησε να τονώσει το σημείο G γνωρίζει ότι βρίσκεται στον τοίχο του κόλπου, προς το πυελικό οστό και ότι για να φτάσετε σε αυτό θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα δάχτυλο και στη συνέχεια να το λυγίσετε προς τα πάνω.

Αυτός είναι μακράν ο ευκολότερος τρόπος να βρεθεί το σημείο G και να διεγερθεί. Αφού καταφέρεις και το βρεις, μπορείς είτε να μετακινήσεις το δάχτυλο σαν να ξύνεις κάτι (μην χρησιμοποιείς τα νύχια σου όμως) κυκλικά για να καλύψετε μια ευρύτερη περιοχή.

Σκεφτείτε το, χρησιμοποιήστε καλύτερα δύο δάχτυλα στο σημείο G, για να απολαύσετε τη μέγιστη ευχαρίστηση από το όλο θέμα. Ενώ είστε σε αυτό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα δάχτυλο ή τη γλώσσα σας στην κλειτορίδα ή, αν είστε σε μια ζωηρή διάθεση, βάλτε ένα δάχτυλο πάνω από τον πρωκτό της.

Δεν υπάρχει πολύ περιθώριο για φαντασία και βελτίωση όταν έχετε να παίξετε με το σημείο G. Ο άνδρας μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δάχτυλά του, μερικά σεξουαλικά παιχνίδια ή το πέος του, ενώ η γυναίκα μπορεί να τονώσει τον εαυτό της χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της ή τα παιχνίδια της.

Φυσικά, τα σεξουαλικά παιχνίδια πρέπει να είναι κατάλληλα για αυτή τη δραστηριότητα, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεστε ένα δονητή ή δονητή άγκιστρο ή λυγισμένη άκρη που διευκολύνει την πρόσβαση στο σημείο G. Μην μετακινείτε το παιχνίδι υπερβολικά και μην προσπαθείτε να κάνετε κύκλους με την άκρη.

Τα παιχνίδια είναι πιο δύσκολο να χρησιμοποιηθούν από τα δάχτυλα, οπότε προσπαθήστε να μετακινήσετε την άκρη πίσω και προς τα εμπρός πάνω από το σημείο, προσθέτοντας λίγη πίεση. Η παρτενέρ σας σίγουρα θα σας ενημερώσει αν αυτό που κάνετε, την κάνει να  αισθάνεται καλά ή όχι.

Ο έμπειρος εραστής ξέρει ότι μπορεί επίσης να φτάσει στο σημείο G με το πέος του, αν και το πράγμα είναι λίγο πιο δύσκολο από το να κινεί κανείς ένα δάχτυλο. Εσείς και η σύντροφός σας πρέπει να δοκιμάσετε μερικές διαφορετικές θέσεις προκειμένου να βρείτε εκείνες που σας επιτρέπουν να δώσετε στο σημείο G ένα καλό τρίψιμο.

Φυσικά, οι θέσεις που βοηθούν την γυναίκα στην κορύφωση είναι όταν η γυναίκα μπορεί να ρυθμίσει τη γωνία της εισαγωγής για να βεβαιωθεί ότι το πέος παίρνει τη σωστή διαδρομή. Έτσι, υπάρχουν τρεις επιλογές για τους τολμηρούς εραστές που δεν θέλουν να ξεφύγουν από το κανονικό σεξ, αλλά ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν νέους τρόπους ευχαρίστησης ο ένας για τον άλλον.

Πιθανότατα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ευχαριστήσετε μια γυναίκα από την πλήρη διέγερση τόσο του G-spot όσο και της κλειτορίδας ταυτόχρονα. Οι άνδρες δεν πρέπει να ντρέπονται να ζητούν από τις συντρόφους τους να τους βοηθήσουν να εντοπίσουν το σημείο G, ιδίως οι γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, είναι περισσότερο πρόθυμες να βοηθήσουν. Άλλωστε, είναι προς το συμφέρον τους.

Μπορείτε επίσης να βγείτε με ένα κορίτσι (Athens call girls ή Athens call girl) που ποτέ δεν θα νοιαζόταν για τέτοια προβλήματα, και αν θα βρείτε ποτέ το σημείο G της. Άλλωστε, η κάθε γυναίκα διαφέρει!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα.