Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα ξανά στην Eurovision – Newsbeast


Μπορεί η φετινή Eurovision η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας να ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, η EBU όμως δεν έχει σκοπό να αφήσει παραπονεμένους τους Eurofans.

Στις 16 Μαΐου, ημερομηνία κατά την οποία θα διεξαγόταν ο τελικός της Eurovision 2020, θα προβληθεί ένα δίωρο show το οποίο έχει τίτλο: «Eurovision: Europe Shine A Light».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της EBU, το show δεν θα περιλαμβάνει διαγωνιστικό κομμάτι, θα τιμηθούν όμως και τα 41 τραγούδια τα οποία επρόκειτο να διαγωνιστούν, και θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Μια από τις εκπλήξεις που περιμένουν τους τηλεθεατές είναι οι ζωντανές συνδέσεις με καλλιτέχνες οι οποίοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους κατά το παρελθόν στον διαγωνισμό της Eurovision.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» ο Γιάννης Πουλόπουλος, ανάμεσα στους καλλιτέχνες αυτούς που θα εμφανιστούν στο show θα είναι οι Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα.

«Η Έλενα Παπαρίζου θα είναι ξανά στην Eurovision, διότι σε αυτό το πολύ ωραίο show που ετοιμάζει η EBU για τις 16 Μαΐου θα συμμετέχουν Eurostars που θα στείλουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης. Ανάμεσα τους θα είναι η Έλενα Παπαρίζου και δεν θα είναι μόνη της. Θα είναι και η Ελένη Φουρέιρα» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Source link