Έκανε τη Μέση της 40 Εκατοστά Για Να Μοιάσει στην Jessica Rabbit

Από μικρή ήθελε να μοιάσει στο πρότυπο της. Το σέξι καρτούν, Jessica Rabbit που ξελόγιασε όλους τους ήρωες της Disney και όχι μόνο.

Το όνομα αυτής, Kelly Lee Dekay που «στένεψε» τη μέση της και την έφερε στα 40 μόλις εκατοστά, για να μοιάσει στην κοκκινομάλλα ντίβα.


Η 27χρονη Kelly είναι μοντέλο (fetish model για την ακρίβεια), ζει στη Νέα Υόρκη και σπουδάζει σχέδιο μόδας. Η μεταμόρφωση της πήρε 7 χρόνια σκληρής άσκησης με τη βοήθεια ειδικού κορσέ για να αποκτήσει τις επιθυμητές διαστάσεις.

Όνειρο της, να μπορεί να μεταμορφώνεται παίρνοντας την εξωτερική μορφή των αγαπημένων της ηρώων κόμικ όπως η Storm της Marvel.

Όπως δήλωσε πρόσφατα στη Sun, πριν 7 χρόνια η μέση της είχε περίμετρο 76 εκατοστών.

Πώς σχολιάζει τα όσα λένε για εκείνη; «Πολλοί λένε ότι δεν φαίνομαι φυσική και συνηθισμένη», αναφέρει και συμπληρώνει: «Κοιτάζοντας με, πείτε μου. Τι είναι συνηθισμένο και φυσικό πάνω μου; Δεν είναι η πρόθεση μου να δείχνω σαν τις υπόλοιπες γυναίκες. Ό, τι έκανα, το έκανα για εμένα και για κανέναν άλλο. Είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου».

«Μεγαλώνοντας έμαθα να αγαπώ την υπερβολή στο στυλ, καθώς και τα όμορφα κοστούμια χαρακτήρων κόμικ. Ως μικρό κορίτσι ήμουν πολύ ντροπαλή και μου άρεσε ο τρόπος που απεικονίζονται οι χαρακτήρες των κόμικ», λέει μεταξύ άλλων.

«Ο κορσές μπορεί να με περιορίζει στο να ανεβαίνω σκάλες και να σηκώνω βαριά αντικείμενα, είναι λίγο επικίνδυνο όλο αυτό», παραδέχεται ωστόσο.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δικαιώνουν τον κορσέ από χάλυβα που χρησιμοποιούσε και την φαντασία της:
Έκανε τη Μέση της 40 Εκατοστά Για Να Μοιάσει στην Jessica Rabbit Έκανε τη Μέση της 40 Εκατοστά Για Να Μοιάσει στην Jessica Rabbit Έκανε τη Μέση της 40 Εκατοστά Για Να Μοιάσει στην Jessica Rabbit ekane-ti-mesi-tis-40-ekatosta-gia-na-moiasei-sti-jessica1