Δεν είμαι χωρισμένη, απλά περάσαμε δύσκολα μετά το MasterChef – NewsbeastΗ Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η πρώην παίκτρια του Masterchef, η οποία έκανε αισθητή την παρουσία της στον τρίτο κύκλο του μαγειρικού διαγωνισμού, αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Κύπρο καθώς εργάζεται σε εστιατόριο εκεί μαζί με τον πρώην συμπαίκτη της Πάνο Τόγια.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη σχολίασε τους φετινούς διαγωνιζόμενους.

Σε ερώτηση ποια θεωρεί «διάδοχο» της σε ότι αφορά τον εκρηκτικό χαρακτήρα, η πρώην παίκτρια απάντησε με χιούμορ πως: «δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Είμαι μια. Δεν έχω διάδοχο».

Αναφορικά με τον αρραβωνιαστικό της και τις φήμες πως είχαν χωρίσει, η Σπυριδούλα απάντησε πως: «Η αλήθεια είναι πως μόνη μου έδωσε τόση προβολή στην προσωπική μου ζωή και επειδή έχω μάθει και μέσα από το λογαριασμό μου στο Instagram, τον κόσμο να ξέρει τα πάντα, να μιλάμε συνέχεια κλπ και επειδή τον τελευταίο καιρό ανεβάζω πολλές συνταγές, κάτω από τις συνταγές υπήρχαν ερωτήσεις για τη σχέση μου. Έτσι είπα να απαντήσω. Δεν είμαι χωρισμένη. Είμαστε μαζί. Απλά περάσαμε δύσκολα γιατί ήταν μια άλλη ζωή μετά το MasterChef».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link