9 +1 λάθη στην αναδιαμόρφωση κουζίνας

Η αναδιαμόρφωση μιας κουζίνας απαιτεί πολλή προσπάθεια και πολλά μετρητά. Εδώ αναλύουμε τα 9 +1 λάθη στην αναδιαμόρφωση κουζίνας, σύμφωνα με τη Roofing Montclair. Αποφύγετε να κάνετε δαπανηρά λάθη με αυτές τις συμβουλές από ειδικούς. Θα σας καθοδηγήσουμε στα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού και θα σας προσφέρουμε συμβουλές για την αποφυγή τους.

Η Montclair Roofing, εταιρεία ομογενών στο New Jersey, αναλαμβάνει μεταξύ άλλων εδώ και 20 χρόνια αναδιαμόρφωσεις και μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε περίπτωση.

1. Υπερβολικά μοδάτος σχεδιασμός

Ορισμένες τάσεις σχεδιασμού κουζίνας παραμένουν σχετικές για δεκαετίες, ενώ άλλες δεν έχουν μόδα μετά από μία μόνο σεζόν. Όταν κάνετε επιλογές χρώματος, στυλ και υλικών, η επιλογή μιας ολοκαίνουριας ιδέας στο αγαπημένο σας περιοδικό οικιακής βελτίωσης ή στη σελίδα Pinterest μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Δεν θέλετε να ντρέπεστε όταν οι άνθρωποι είναι στην κουζίνα σας πέντε χρόνια από τώρα. Τα χρονολογημένα στυλ μπορεί ακόμη και να δυσκολέψουν την πώληση του σπιτιού σας στην τιμή που θέλετε. Οι ειδικοί της αναδιαμόρφωσης κουζίνας μπορούν να σας οδηγήσουν στις διαχρονικές επιλογές σχεδιασμού.

2. Έλλειψη φωτισμού

Κάθε αναδιαμόρφωση κουζίνας απαιτεί 3 βασικούς τύπους φωτισμού: φωτισμό εργασιών, φωτισμό έμφασης και συνολικό φωτισμό. Η έλλειψη φωτισμού εργασίας μπορεί να σας δυσκολεύει να κόψει τα λαχανικά, να προετοιμάσει τα γεύματα και ακόμη και να χρησιμοποιήσει τις επιφάνειες μαγειρέματος. Ο ακατάλληλος φωτισμός με έμφαση μπορεί να κάνει την κουζίνα σας να φαίνεται πραγματικά σκοτεινή ή θαμπή.

Ο συνολικός φωτισμός είναι προφανώς σημαντικός για όλους όσοι χρησιμοποιούν την κουζίνα σας. Όταν σχεδιάζετε τη ρύθμιση φωτισμού, πρέπει να σκεφτείτε πώς το φυσικό φως από τα παράθυρά σας θα επηρεάσει τα πράγματα. Ένας συνδυασμός φώτων φθορισμού ή LED οροφής, φωτισμού λωρίδων, κρεμαστών φώτων και φωτισμού τροχιάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκπλήρωση ενός ευρέος φάσματος σκοπών.

3. Λανθασμένη τοποθέτηση πάγκου κουζίνας

Οι πάγκοι κουζίνας είναι δημοφιλή σε έργα αναδιαμόρφωσης κουζίνας εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η ακατάλληλη τοποθέτηση μπορεί να δημιουργήσει ένα τεράστιο πρόβλημα. Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα είναι όταν ένας πάγκος παρεμποδίζει την αποτελεσματική ροή εργασίας μεταξύ σημαντικών περιοχών, κυρίως ψυγείου, νεροχύτη, φούρνου και εστίας.
Αυτό μπορεί να προκληθεί από έναν πάγκο που είναι πολύ κοντά σε άλλα εξαρτήματα κουζίνας ή από ένα πάγκο εγκατεστημένο σε έναν χώρο που είναι πολύ μικρό. Οι διαστάσεις για τον πάγκο της κουζίνας σας πρέπει να μετρηθούν προσεκτικά στο σχεδιασμό αναδιαμόρφωσης.

4. Δεν σκέφτεστε τη λειτουργικότητα σύμφωνα με τη Roofing Montclair

Η κουζίνα σας πρέπει να είναι όμορφη, ναι. Αλλά το πιο σημαντικό, πρέπει να είναι λειτουργικό. Κατά τον σχεδιασμό του χώρου, λάβετε υπόψη το μέγεθος και την κατεύθυνση των θυρών, των συσκευών και των ντουλαπιών. Τα ψυγεία χρειάζονται συχνά μεγάλη απόσταση, όπως και οι φούρνοι. Κάντε μια βόλτα στο χώρο και σχεδιάστε τα ανοίγματα των θυρών για να βεβαιωθείτε ότι δεν δημιουργείτε μια περιορισμένη κουζίνα.

5. Έλλειψη χώρου

Λίγα πράγματα είναι πιο απογοητευτικά κατά το μαγείρεμα ενός γεύματος από το να εξαντλείται ο ελεύθερος χώρος. Όταν σχεδιάζουν μια κουζίνα, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού κάνουν το λάθος να δίνουν προτεραιότητα στην οπτική ελκυστικότητα έναντι της λειτουργίας.

Κατά τη διάρκεια της φάσης σχεδιασμού της αναδιαμόρφωσης της κουζίνας σας, σκεφτείτε προσεκτικά τα εργαλεία και τα gadgets στα οποία θέλετε άμεση πρόσβαση στον πάγκο σας, καθώς και στον χώρο που χρειάζεστε για προετοιμασία. Θα θελήσετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο γύρω από τα πράγματα που χρησιμοποιείτε περισσότερο, συμπεριλαμβανομένου του νεροχύτη και της κουζίνας σας.

6. Ανεπαρκής εξαερισμός

Ακριβώς επειδή ένα γεύμα μυρίζει νόστιμο τη νύχτα που το κάνετε δεν σημαίνει ότι θέλετε να ζήσετε τις μυρωδιές του ημέρες αργότερα. Γι ‘αυτό η εγκατάσταση φθηνού εξαερισμού που δεν αφαιρεί πραγματικά τον αέρα από την κουζίνα σας μπορεί να είναι ένα μεγάλο λάθος στην αναδιαμόρφωση της κουζίνας σας.

Μια ποιοτική εισαγωγή αέρα σε ένα κάλυμμα εμβέλειας θα μεταφέρει πραγματικά ανεπιθύμητο αέρα έξω. Αυτό όχι μόνο απομακρύνει τις μυρωδιές, αλλά απαλλάσσει την υπερβολική θερμότητα από την κουζίνα και τον καπνό από το μαγείρεμα υψηλής θερμοκρασίας Ο καλός αερισμός επεκτείνει επίσης τη διάρκεια ζωής των συσκευών σας, ειδικά του ψυγείου σας. Το να μην κάνετε την επένδυση εδώ στις ανακαινίσεις σας μπορεί να σας κοστίσει πολύ περισσότερο μακροπρόθεσμα.

7. Δεν υπάρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης

Καμία κουζίνα δεν έχει πραγματικά αρκετό χώρο στο ράφι για κάθε εργαλείο και gadget που θέλετε, αλλά η μη δημιουργία αρκετού χώρου αποθήκευσης για τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε περισσότερο μπορεί να κάνει την προετοιμασία γευμάτων πραγματική δουλειά. Πολλά έργα αναδιαμόρφωσης κουζίνας κάνουν το λάθος να μην εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία αποθήκευσης.

Για παράδειγμα, αντί να επενδύουν σε υψηλής ποιότητας έπιπλα κουζίνας, οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα χρησιμοποιήσουν μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού τους για να αγοράσουν οπτικά ελκυστικά φωτιστικά, δάπεδα και πάγκους. Ενώ η αρχική αισθητική αναλαμπή φαίνεται να αξίζει τον κόπο, η έλλειψη επενδύσεων στην αποθήκευση θα είναι επώδυνη σε καθημερινή βάση.

8. Πραγματοποίηση αλλαγών μετά την έναρξη της εργασίας

Σκεφτείτε τα πάντα πριν ξεκινήσετε την αναδιαμόρφωση της κουζίνας σας, επειδή οι καθυστερήσεις και οι αλλαγές στο μέσο μπορεί να οδηγήσουν σε αύξηση του κόστους. Κάνετε την εργασία σας και σκεφτείτε κάθε επιλογή εκ των προτέρων. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε φτάσει τα πάντα πριν ο εργολάβος είναι έτοιμος για εγκατάσταση.

9. Έλλειψη προγραμματισμού

Σχεδόν οποιοσδήποτε ειδικός οικιακής αναδιαμόρφωσης θα σας πει ότι όσο πιο λεπτομερής και λεπτομερής είναι ο σχεδιασμός σας, τόσο πιο εύκολη θα είναι η κατασκευή. Ωστόσο, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού σπεύδουν τη φάση σχεδιασμού της προσαρμοσμένης αναδιαμόρφωσης κουζίνας τους με την ιδέα να κάνουν αλλαγές καθώς τα πράγματα πάνε.

Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο λάθος. Οι αλλαγές κατά την κατασκευή μπορεί να έχουν ακούσιες συνέπειες που μπορεί να κοστίσουν πολύ χρόνο και χρήμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλή ιδέα να συνεργαστείτε με έναν εργολάβο κουζίνας που έχει πολλή εμπειρία με το σχεδιασμό των ανακαινίσεων. Θα σας βοηθήσουν να βεβαιωθείτε ότι όλα καλύπτονται πριν ξεκινήσει η κατασκευή.

+1. Λήψη παρορμητικών αποφάσεων

Τα υλικά μπορούν να φαίνονται πολύ διαφορετικά σε έναν εκθεσιακό χώρο από ό, τι στον πραγματικό χώρο σας. Μην δεσμεύεστε για κανένα σημαντικό στοιχείο σχεδιασμού,  όπως υλικά δαπέδων ή πάγκων. Όχι τουλάχιστον μέχρι να φέρετε τα δείγματα στο σπίτι για να τα δείτε στον χώρο που αναδιαμορφώνετε.

Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε τα δείγματα υπό φωτισμό παρόμοιο με αυτό που θα χρησιμοποιηθεί στο νέο χώρο. Η εταιρεία Montclair painting μπορεί να σχεδιάσει για εσάς ένα λεπτομερές πλάνο για την αναδιαμόρφωση κουζίνας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Διαβάστε περισσότερα για την αναδιαμόρφωση κουζίνας: