4 Τρόποι για να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου!

Κάθε φορά που θέλεις να φτιάξεις το μακιγιάζ σου παιδεύεσαι με το να βρεις τα καλλυντικά σου μέσα στο νεσεσέρ; Δες εδώ 4 τρόπους για να το ανανεώσεις, για την δική σου ευκολία!

Το να έχεις ένα τσαντάκι γεμάτο με ένα σωρό καλλυντικά είναι ότι χειρότερο. Όχι ότι δεν μας χρειάζονται πολλές επιλογές, απλά όταν βιάζεσαι, σίγουρα χάνεις πολύ χρόνο μέχρι να βρεις αυτό που θέλεις.

Και όλο λες να αλλάξεις θέση σε αυτά που χρησιμοποιείς περισσότερο και ποτέ δεν το κάνεις. Υπάρχουν όμως 4 τρόποι που θα σε βοηθήσουν πολύ με το πως θα έπρεπε να το οργανώσεις.

Δες επίσης: Πόσο καιρό αντέχουν τα καλλυντικά σου;

Πως να ανανεώσεις το νεσεσέρ των καλλυντικών σου!

Χώρισε τα καλλυντικά σου σε ομάδες

Για να ξεκινήσεις και να μην ταλαιπωρηθείς με όλη αυτή τη διαδικασία, το ιδανικό θα ήταν να αδειάσεις όλα σου τα προϊόντα ομορφιάς.

Στην συνέχεια, χώρισε τα σε τρεις ομάδες, σε αυτά που χρησιμοποιείς σπάνια, σε αυτά που έχουν κάποιο ελάττωμα (όπως σκιές που έχουν σπάσει ή lipgloss που δεν έχουν καπάκι) και αυτά που χρησιμοποιείς πολύ συχνά.

Τώρα θα πρέπει να πετάξεις όλα εκείνα που κρατάς τόσο καιρό, αλλά δεν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις. Θα πρέπει να ξέρεις ότι ακόμη και αν δεν αναγράφετε κάποια ημερομηνία λήξης, όλα τα προϊόντα σου έχουν.

Για παράδειγμα ένα Foundation κρατάει μέχρι και 6 μήνες μετά το άνοιγμα του. Οπότε για να αποφύγεις και τυχόν μόλυνση από την χρήση του, απλά πέταξε το.

Φτιάξε τα καλλυντικά με ελαττωματικές συσκευασίες

Προφανώς αν βάλεις πάλι μέσα στο τσαντάκι του makeup σου ένα lipgloss χωρίς καπάκι, ξέρεις ότι θα γίνουν όλα εκεί μέσα και πάλι χάλια.

Πηγή: ediva.gr