13 Τύποι ανδρών που μένουν single

Όταν είσαι στα 20 σου, σχεδόν όλοι είναι single και ωραίοι όπως οι Athens Escorts. Τότε, γύρω στα 25 περίπου, συμβαίνει «αυτό». Οι άντρες, ξαφνικά, θέλουν να αρχίσουν να βρουν το λιμάνι τους να αράξουν.

Και αν είσαι τόσο άτυχος στην αγάπη όσο οι φίλες μου, αυτό σημαίνει ότι θα καταλήξεις να είσαι ελεύθερη στα 30 σου, προσπαθώντας ακόμα να βρεις τον «Ένα» που είναι πραγματικά κατάλληλος για σένα. Σε μερικά χρόνια, σχεδόν όλοι όσοι γνωρίζετε θα καταλήξουν να παντρευτούν, αλλά μερικές φορές, υπάρχουν άντρες που τελικά μένουν single.

Γιατί κάποιοι άντρες μένουν single;

Σύμφωνα με μελέτη από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην Κύπρο, επιστήμονες με επικεφαλής τον Μενέλαο Αποστόλου έκαναν ανώνυμα ερωτήματα και ανέλυσαν περισσότερα από 6.700 σχόλια ανδρών στο Reddit για να μάθουν τους 43 πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους οι άνδρες δεν μπορούν να βρουν σύντροφο ή να μείνουν single.

 1. Κακή εμφάνιση
Οι άντρες που πίστευαν ότι είναι άσχημοι ή δεν τους άρεσε η εμφάνισή τους, ιδιαίτερα αν είναι φαλακροί ή πολύ κοντοί, είπαν ότι μια γυναίκα δεν θα ήθελε να είναι μαζί τους.

2. Χαμηλή αυτοεκτίμηση
Πολλοί άνδρες παραδέχτηκαν επίσης ότι ήταν single λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης και ότι δεν είχαν μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Αλλά αυτό μπορεί εύκολα να αλλάξει αν αλλάξετε τη νοοτροπία σας και δείτε τον εαυτό σας με διαφορετικό τρόπο.

3. Ελάχιστη προσπάθεια
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί άντρες που πήραν μέρος στην έρευνα καταβάλλουν ελάχιστη έως καθόλου προσπάθεια να θέλουν ή να διατηρήσουν μια σχέση και δεν έβαζαν τον εαυτό τους υποψήφιο για κάποιο πιθανό ραντεβού.

4. Κανένα ενδιαφέρον για σχέσεις
Δυστυχώς, κάποιοι άντρες απλά δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να είναι σε σχέση και προτιμούν την εργένη ζωή.

5. Κακές δεξιότητες στο φλερτ
Μερικοί άντρες μπορούν να έχουν έμφυτη τη τέχνη του φλερτ, αλλά για άλλους μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να φλερτάρουν με γυναίκες. Αυτό οφείλεται στα σήματα που μεταδίδεις όταν πλησιάζεις το αντίθετο φύλο ή στην αδυναμία λήψης σημάτων.

6. Εσωστρεφής
Για τους εσωστρεφείς, το ραντεβού μπορεί να είναι μια δύσκολη κατάσταση. Αυτά τα άτομα μπορεί να προτιμούν να μείνουν μόνα και να είναι μόνα. Αλλά μερικές φορές είναι καλύτερο να δοκιμάσετε κάτι έξω από τη ζώνη άνεσης σας.

7. Πρόσφατος χωρισμός
Οι χωρισμοί δεν ξεπερνιούνται αμέσως, και για αυτόν τον λόγο, ο καθένας θα μπορούσε να καταλάβει γιατί ένας άντρας θα ήθελε να είναι ελεύθερος μετά το τέλος μιας σχέσης.

 8. Κακές προηγούμενες εμπειρίες
Τώρα, δεν μπορείτε να βασίσετε κάθε σχέση ή εμπειρία σας στα ραντεβού σε κακές σχέσεις από το παρελθόν. Ο καθένας είναι διαφορετικός και δεν χρειάζεται να είσαι τόσο κυνικός με τις σχέσεις. Αντίθετα, να έχετε ανοιχτό μυαλό.

9. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες γυναίκες
Αυτό είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που αναζητούν σχέσεις . Εάν καταβάλετε προσπάθεια να αναζητήσετε σύντροφο και να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να το πετύχετε.

Και όπως μπορείτε να καταλάβετε από αυτή τη λίστα γιατί οι άνδρες είναι ελεύθεροι, υπάρχουν, δυστυχώς, ελεύθεροι άνδρες που φτάνουν στην ηλικιακή ομάδα των 35 ετών και άνω χωρίς να έχουν σχέση. Αλλά μιλώντας ως κάποιος που έχει πάει εκεί, βγήκε ραντεβού και ακολούθησε κάθε είδους συμβουλές για ραντεβού, ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι τύποι.

 13 τύποι αντρών που μένουν single που θα γνωρίσετε αφού συμπληρώσετε τα 35 σας

1. Ο Γερασμένος Παίκτης

Αν ήταν ακόμα 22 ετών και ήσουν το κλασικό κακό παιδί, μπορεί να τότε να ήταν ok. Αλλά όταν ένας άντρας είναι ελεύθερος στα 30 του και εξακολουθεί να κάνει ταχυδακτυλουργίες με γυναίκες, είναι ασφαλές να πούμε ότι μπορεί να παραμείνει single για μια ζωή.

Οι άνθρωποι που πρέπει να διατηρήσουν τον «τρόπο ζωής του παίκτη» δεν είναι απαραίτητα χαρούμενοι άνθρωποι. Είναι συχνά πολύ μόνοι και πολύ ανασφαλείς. Συχνά έχουν θέματα που μπορεί να μην τα γνωρίζουν καν.

Σίγουρα, αυτοί οι τύποι μπορούν να αντεπεξέλθουν στα 30 τους, αλλά συνήθως, στα 40, συνειδητοποιούν ότι και η εμφάνιση των ανδρών ξεθωριάζει, και τα χρήματα μπορούν να μην σε πάνε τόσο μακριά. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι άνδρες χάνουν την αξία τους με την πάροδο του χρόνου. Εξάλλου, τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την αγάπη.

2. Ο Πικραμένος Άνθρωπος

Όπως οι πικρές γυναίκες, ο πικραμένος άνδρας δεν είχε μόνο μία, αλλά πάρα πολλές κακές εμπειρίες με τη σκηνή των γνωριμιών. Σε αντίθεση με τις πικρές γυναίκες, όμως, οι Bitter Men εκφράζουν την πικρία τους με οργή και είναι πολύ εκδηλωτικοί σε αυτό. Θέλουν να ξέρετε το αντίστοιχο μότο: «Δεν με απέλυσες! Παραιτούμαι!”

Όπως και η πρώτη κατηγορία, αυτοί οι άνδρες μπορεί να χρειάζονται βοήθεια ψυχικής ευεξίας ή να κάνουν κάποια αναζήτηση ψυχής. Ξέρουν ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι, αλλά έχουν φτάσει στο σημείο που η δυσαρέσκεια και η απόρριψη έγιναν τόσο άσχημες που δεν θα μπορούσαν πλέον να έχουν μια υγιή σχέση, ακόμα κι αν το ήθελαν.

3. Ο ξέφρενος άνθρωπος

Τα βιολογικά ρολόγια χτυπάνε και στους άνδρες . Μια μέρα, αυτός ο τύπος, πιθανότατα παίκτης, ξύπνησε και κατάλαβε ότι χρειαζόταν οικογένεια. Τώρα, είναι στην αναζήτηση μιας, και είναι λίγο απελπισμένος.

Οι φίλοι του ανησυχούν, όπως και τα μέλη της οικογένειάς του. Γίνετε μέλος σε εφαρμογές όπως το Match.com προσπαθώντας να βρει την “Μια” που θα είναι μια καλή μαμά για τα παιδιά του. Παραδόξως, μάλλον δεν είναι τόσο κακός. Ωστόσο, καλύτερα να είστε πρόθυμοι να ηρεμήσετε.

4. Ο χωρισμένος μπαμπάς

Είναι υπέροχος τύπος, τα πράγματα δεν πήγαν καλά με την πρώην του. Υπάρχει μια μικρή ιδέα για να βγείτε μαζί του, ωστόσο, και δεν είναι πραγματικά τόσο μικρή. Έχει ένα παιδί… ή πέντε.

Καλύτερα να πιστέψετε ότι ψάχνει για αντικαταστάτη τους, αλλά υπάρχουν καλά νέα. Αυτοί οι τύποι, αν θέλετε να έχετε δαχτυλίδι και παιδιά, είναι μια καλή επιλογή. Περίπου. Μπορούν να έχουν αποσκευές που μπορεί να σας κάνουν να το σκεφτείτε δύο φορές, αλλά ποτέ δεν ξέρετε!

5. Ο παντρεμένος άντρας που ισχυρίζεται ότι είναι ελεύθερος

Ναι, δεν είναι single. Είναι απλά φρικτά ανθρώπινα όντα που πιθανότατα θα έπρεπε να χωρίσουν τις γυναίκες που παντρεύτηκαν. Τίποτα με τέτοιους άντρες δεν είναι σέξι. Αυτός είναι ένας τεράστιος λόγος για τον οποίο τόσες πολλές γυναίκες καταλήγουν να έχουν προβλήματα εμπιστοσύνης. Αλλά είναι μειοψηφία. Τουλάχιστον, αυτό ελπίζω να ισχύει.

6. The Dumpster Fire

Οι πυρκαγιές Dumpster στην πραγματικότητα δεν είναι πάντα σωματικά ελκυστικές, αυτές καθαυτές, αλλά συχνά είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Βλέπετε, το πρόβλημα με το Dumpster Fires είναι ότι κυριολεκτικά δεν μπορούν να συμπεριφέρονται κανονικά με άλλους ανθρώπους. Συχνά έχουν μια ιδέα ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά, αλλά δεν μπορούν, για τη ζωή τους, να καταλάβουν γιατί έχουν τόσες δυσκολίες με τους ανθρώπους.

Υπάρχουν εκατομμύρια λόγοι για τους οποίους ένας Dumpster Fire θα μπορούσε να είναι persona non grata στη σκηνή γνωριμιών σας. Είτε αυτό οφείλεται στο σύνδρομο Nice Guy , τη χρήση ναρκωτικών, τις βίαιες εναλλαγές της διάθεσης ή κάτι άλλο, το γεγονός είναι ότι δεν μπορούν να δουν αυτό το γεγονός στην πραγματική του βάση.

7. Κύριε είσαι τόσο ωραίος ως φίλος

Μερικοί άνθρωποι, ανεξαρτήτως εμφάνισης ή προσωπικότητας, απλώς δεν φαίνεται να έχουν το σωστό «zazz» για να θεωρούνται ελκυστικοί από τους άλλους. Μπορεί να έχει «θείο πρόσωπο», να μεταδίδει τις λάθος δονήσεις ή απλώς να έχει κάποιου είδους μη σωστή αναντιστοιχία στις ορμόνες.

Δυστυχώς, δεν μπορούν να παραμείνουν πολλά άτομα σε αυτήν την κατάσταση, εκτός από το να συνεχίσουν την αναζήτησή τους, να προσπαθήσουν να βελτιώσουν περισσότερο τον εαυτό τους ή να τα παρατήσουν.

8. The Optimistic Quitter

Μερικές φορές, η αγάπη απλά δεν φαίνεται να είναι προτεραιότητα, ή, μάλλον, απλώς δεν φαίνεται να είναι στα χαρτιά.

Οι άνδρες, περισσότερο από τις γυναίκες, είναι πιθανό να σταματήσουν να προσπαθούν να βγουν ραντεβού και είναι επίσης πιθανό να σταματήσουν να κυνηγούν τους συντρόφους. Γιατί; Διότι σε πολλές περιπτώσεις, δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μόνο να αντιμετωπίσουμε μια αυξανόμενη αλλαγή της απόρριψης.

Το ωραίο με τους Optimistic Quitters είναι ότι δεν είναι απαραίτητα πικραμένοι με τις γυναίκες και θα ήταν ανοιχτοί αν τους πλησίαζε ένα κορίτσι. Ωστόσο, επειδή η σκηνή γνωριμιών είναι αυτό που είναι, μπορεί να μην το σηκώσουν πια όταν μια κυρία ενδιαφέρεται.

9. Το Manchild

Ναρκισσιστικό και εντελώς ανεύθυνο, το Manchild συνήθως πιστεύει ότι θέλει να βγει ραντεβού με κάποιον. Ωστόσο, στην πραγματικότητα δεν θέλει κοπέλα. Θέλει νέα μαμά. Θέλει επίσης να έχει μια μαμά που να είναι σωματικά οικεία μαζί του και να τον φροντίζει.

Αλίμονο η γυναίκα που θα βρει τον εαυτό της φίλο του Manchild γιατί πιθανότατα θα καεί μέχρι να τον αφήσει. Εξωτερικά, όμως, φαίνεται εντάξει… τουλάχιστον στην αρχή. Αυτό είναι που τον κάνει να είναι διαφορετικός από έναν Dumpster Fire.

10. Ο τύπος που συνειδητοποιεί ότι έχει μπλέξει και αρνείται να βγει ραντεβού εξαιτίας του

Πολλοί από τους τύπους ανδρών που μένουν single που θα δείτε μετά τα 30 δεν είναι αξιοσέβαστοι από την άποψη των γνωριμιών.  Αλλά αυτός ο τύπος; Αυτόν τον τύπο, πρέπει να τον σεβαστείς. Χρειάζεται πολλή θέληση για να παραδεχτείς ότι υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν πριν ξαναρχίσει τα ραντεβού. Μερικοί από αυτούς τους τύπους ορκίζονται ότι θα βγουν μόνιμα, άλλοι κάνουν απλώς ένα προσωρινό διάλειμμα.

Σε κάθε περίπτωση, τουλάχιστον είναι ειλικρινής με τον εαυτό του.

11. Ο τύπος που είναι ευτυχώς single και δεν θα το αλλάξει αυτό

Κοινωνικά πρότυπα, βλασφημία. Μερικοί άνθρωποι χαίρονται που είναι ελεύθεροι και θέλουν να παραμείνουν έτσι. Συμβαίνει τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, επομένως δεν μπορούμε να το μισήσουμε πραγματικά.

12. Το Catch

Έχει μεταπτυχιακό από το Γέιλ, ωραίο σώμα και, ναι, κανένα ψυχολογικό πρόβλημα. Ζει μια ζωή γεμάτη δράση. Δεν έχει ούτε παιδιά.

Πρόβλημα? Λοιπόν, αναζητά το αντίστοιχο του σε μια γυναίκα και, δυστυχώς, σπάνιοι τύποι όπως αυτός θα καταλήξουν να μείνουν single για περισσότερο καιρό, επειδή είναι τόσο δύσκολο να βρεις κάποιον τόσο τέλειο, ανεξαρτήτως φύλου.

13. The Choosing Beggar

Μερικοί άνθρωποι ακούνε τη φράση «Οι ζητιάνοι δεν μπορούν να είναι εκλεκτοί» και δεν συνειδητοποιούν ότι ισχύει για αυτούς. Όσο αντιρομαντικό κι αν είναι να το λέμε, δεν υπάρχει απολύτως τέλειος σύντροφος, ειδικά αν εσύ ο ίδιος δεν είσαι τέλειος.

Ωστόσο, το Choosing Beggars δεν θα εγκαταλείψει τα πρότυπά του να βλέπουν νεότερες γυναίκες που είναι σε διαστάσεις μοντέλου, 5’10”, με μια ανθηρή καριέρα, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι συχνά έχουν κοιλιακούς, κακές προσωπικότητες και δουλειές αδιέξοδες.

Λοιπόν, η εργένη ζωή δεν είναι τόσο άσχημη, σωστά;

Δείτε περισσότερα για ATHENS VIP ESCORTS SERVICES: