Σε κώμα ο Τάκης Μόσχος, έκκληση για αίμα απευθύνουν οι φίλοι του – NewsbeastΤην πιο μεγάλη μάχη για τη ζωή του δίνει ο Τάκης Μόσχος. Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται πάνω από ένα μήνα, ενώ σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση που έκαναν οι φίλοι του στα social media, ο Τάκης Μόσχος έχει πέσει σε κώμα και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Μάλιστα, κάνουν έκκληση για αίμα, καθώς η ανάγκη είναι μεγάλη.

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα . Μόλις ενημερωθήκαμε πως ο Τάκης Μόσχος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα, μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων.

Η ανάγκη για αίμα είναι ΑΜΕΣΗ.

Όσοι μπορείτε , τα στοιχεία είναι τα παρακάτω :Αιμοδοσία Αμαλία Φλέμιγκ για Μετροπόλιταν Τζένεραλ, Μεσογείων 264, για τον Παναγιώτη Μόσχο του Νικολάου που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», αναφέρουν οι φίλοι του στην ανάρτησή τους στη σελίδα που έφτιαξαν για τον ηθοποιό.

Ο Γολγοθάς του Τάκη Μόσχου ξεκίνησε πριν από περίπου 40 μέρες, όταν υπέστη το πρώτο εγκεφαλικό στη Σκόπελο, όπου ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών και από εκεί δίνει τη δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link